Terugkeren naar het startscherm op je Moto G

Terugkeren naar het beginscherm Moto GAls je vanuit een applicatie terug wil keren naar het beginscherm, hoef je enkel kort op het huisje onderaan in het midden van je scherm te tikken. Je verlaat dan de applicatie om meteen naar het startscherm te springen.

Je Moto G heeft verschillende startschermen of ‘vensters’. Je navigeert tussen deze vensters door naar links of rechts te vegen op het scherm. Als je goed kijkt, zie je onderaan ook aangegeven op welk venster je je bevindt: met een klein balkje geeft het toestel aan waar je bent op het startscherm. Lees hier meer over het startscherm van je Moto G.

Je ziet helemaal geen huisje onderaan je scherm? Sommige apps kunnen het volledig scherm overnemen. Gelukkig maar, want een game spelen of video bekijken met de navigatieknoppen onderaan zou minder fijn zijn. Tik even kort op je scherm om het navigatiescherm terug te brengen.

overzicht recente applicaties moto gTip: Altijd terug met de terugtoets of overzicht met recente applicaties
Wil je niet helemaal terug naar het beginscherm, maar enkel het vorige scherm waarop je aan het werken was? Tik dan op de terugtoets.Dat is het pijltje naast het huisje. Aan de andere kant van het huisje staan twee rechthoekjes. Als je hier op tikt, krijg je een overzicht van de meest recente applicaties die je hebt gebruikt. Scroll naar boven of beneden om deze te bekijken. Selecteer een app om er terug naar toe te gaan. Veeg de app naar links om deze uit het overzicht te verwijderen.

No Responses

Leave a Reply