My Magazine (of Flipboard Briefing) uitzetten op de Galaxy S5

My Magazine uitzettenMy Magazine (of Flipboard Briefing) is een app van Samsung die je helemaal aan de linkerkant van je startscherm vindt. Het is een soort digitaal tijdschrift op basis van je interesses. Veel Galaxy S5-gebruikers vinden My Magazine storend. Ontdek hier hoe je de app  helemaal van je startscherm kan verwijderen.

 

 

Update: na de Android Lollipop update heet My Magazine ‘Flipboard Briefing’. Je kan de app nog steeds op dezelfde locatie van je startscherm verwijderen. 

Standaard neemt My Magazine altijd het meest linkse venster van je beginscherm in. Je ziet My Magazine niet in het overzicht van de verschillendee vensters, en je kan het scherm dus ook niet daar verwijderen zoals je dat bij andere vensters doet. (Je kan een venster van je startscherm naar boven slepen en op het vuilbakje laten vallen om het hele venster meteen te verwijderen.) Maar in de instellingen van het startscherm staat wel een een optie om My Magazine uit te zetten.

Hoe zet ik My Magazine uit op mijn Samsung Galaxy S5?

Tik op je startscherm en houd je vinger op het scherm tot het menu met vensters en de opties voor Achtergronden en Widgets verschijnt. Naast Widgets zie je ‘Instellingen Startscherm’ staan. Selecteer dit.
In dit menu zijn maar twee instellingen: een ander overgangseffect instellen voor het bladeren door de verschillende vensters van je startscherm, en ‘My Magazine’. Als je het vinkje naast My Magazine verwijdert, verdwijnt My Magazine van je startscherm. Zo eenvoudig is dat!6 Comments

  1. PieterOtto juli 26, 2016
    • Sigrid juli 27, 2016
  2. José augustus 21, 2016
  3. Ruud oktober 19, 2016
  4. Els december 8, 2016
  5. Lombaerts augustus 16, 2017

Leave a Reply