1. Galaxy S5 video tip: De telefoon voor het eerst instellen met de handige wizard

wizard

Zodra je de Samsung Galaxy S5 voor het eerst aanzet, start de smartphone met een installatiewizard. Neem je tijd om deze installatiestappen rustig te doorlopen. Je leert veel over je nieuwe smartphone en kan meteen de belangrijkste zaken goed instellen.

Het is ook handig om de wizard te doorlopen wanneer je toegang hebt tot een wifinetwerk. Zo kan de Galaxy S5 meteen beginnen met het synchroniseren van de data die je graag op je toestel wil zien verschijnen. Contacten van je Google-account, bijvoorbeeld.

De Galaxy S5 zal je vragen je taal en tijdzone te kiezen, de gebruiksovereenkomst goed te keuren, je Google-account in te stellen (kan ook later), je Samsung-account in te stellen (kan ook later), een wifinetwerk in te stellen (kan ook later),de Samsung-bedieningen te leren kennen (kan ook later), Dropbox in te stellen (kan ook later) en je naam in te geven.

Tip: Geen zorgen, het kan altijd later

Geen wifiverbinding in de buurt en wil je toch al aan de slag met je Galaxy S5? Geen zorgen. Je kan gewoon door de wizard heen tikken nu en later alles alsnog verder instellen. De wizard zelf kan je wel niet opnieuw starten. Je moet dus alles bij de instellingen toevoegen of wijzigen.Leave a Reply