3. Galaxy S5 tip: De knoppen en toetsen van de Galaxy S5

Galaxy S5

Je Samsung Galaxy S5 heeft drie knoppen die je meteen kan onderscheiden: de starttoets, de volumetoets en de aan- en uittoets.

De starttoets zit onderaan midden op het toestel. Deze knop kan je voor verschillende dingen gebruiken: naar het beginscherm gaan of Google Now openen.

De volumetoets vind je aan de linkerzijde van de Galaxy S5. Hiermee stel je het volume van je muziek in, en hoe hard je luidspreker staat natuurlijk.

De aan- en uittoets vind je aan de rechterzijde van de Galaxy S5. Hiermee kan je het scherm uit- en inschakelen. Daarnaast heb je deze knop ook nodig als je een schermafbeelding wilt maken.

De Galaxy S5 heeft ook twee ‘tiptoesten’: knoppen die je enkel ziet wanneer het toestel aanstaat. Deze zitten links en rechts van de starttoets. Links vind je de recente applicaties toets, waarmee je eenvoudig een overzicht krijgt van de applicaties die je net opende, en rechts de terugtoets, om naar het vorige scherm mee te gaan.

Tip: Je hebt ook een notificatielichtje
Je Galaxy S5 heeft ook enkele belangrijke sensoren. Deze zie je bovenaan aan de rand van je toestel. Daar zit ook het notificatielichtje. Dat knippert bij nieuwe berichten of oproepen.One Response

  1. Pingback: De telefoon opladen |Samsung Galaxy S5 tips februari 8, 2015
  2. Jeannine Landuyt november 13, 2015

Leave a Reply