Samsung Galaxy S7De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge hebben veel indruk gemaakt. Met een prachtig scherm, goede batterij en een water resistent design, zijn de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge uitstekende smartphones. Ontdek de top 5 redenen om de Galaxy S7 (Edge) te kopen.  Heb je al een Galaxy S7? Ontdek hier alle tips om het meeste uit jouw Samsung Galaxy 7 of Galaxy S7 Edge te halen!

Ontdek eerst deze tips voor de S7:

 
Hoe maak ik een screenshot op de Samsung Galaxy S7 (Edge)?
 
Hoe zet ik foto’s en video’s op de geheugenkaart bij de S7?
 
Hoe installeer ik apps op de microSD-kaart bij de Galaxy S7?
 
Hoe kan ik intern geheugen vrijmaken op de S7 (Edge)?
 
Hoe stel ik het toetsenbord van de S7 in?
 
Waar dient NFC voor en kan ik het gebruiken/uitzetten?
 
Tips om batterij te sparen op je Android-toestel
 
De Galaxy S7 opladen: draadloos of snel
 
Hoe wis ik alles op de Galaxy S7 (fabrieksinstellingen)?