Sigrid Dufraimont

 

Madformobile.be is een nieuwe site met gek veel tips voor je smartphone en tablet. 

Ik hou me al jaren fanatiek bezig met het testen van nieuwe smartphones en gadgets. Lange lijsten met indrukwekkende (of eigenlijk vooral ingewikkelde) specificaties en functies zijn mijn ding niet. Daarom wil ik alles op deze site zo eenvoudig mogelijk brengen. Zo krijg jij snel en makkelijk de meest belangrijke functies van je smartphone of tablet onder de knie.

Voorheen was ik hoofdredacteur van TheMobileRevolution.be en auteur van ‘Het Samsung Galaxy S4 boek’. Naast het werken voor Mad for Mobile, ben ik ook actief als freelance digital marketer en digital brand manager.

Vragen of feedback? Contacteer me gerust!

Contacteer me op Twitter
Bezoek de website van mijn digital marketing bedrijf: Cheesecake Media

 

Meer over mezelf, de bio van mijn boek:

5131fs1pNBL._SY300_Ken je die kleurrijke Fisher-Price walkie talkie voor kinderen nog? Als Sigrid terugdenkt aan haar eerste gadgets, denkt ze meteen aan de dag dat ze die kreeg. Vanaf toen ging het namelijk helemaal mis. De walkie talkie werd een gsm, de gsm werd al snel elke 5 maanden ingeruild en 20 jaar later is Sigrid nog steeds verslaafd aan het testen van de nieuwste mobiele toestellen. Alles wat informatie de wereld in kan sturen en draagbaar is, interesseert haar.

Sigrid studeerde journalistiek in Tilburg en verhuisde na haar studies terug naar België. Daar startte ze al snel als redacteur en project manager bij verschillende internetbedrijven en media. Na enkele jaren bleek de mobiele microbe te hardnekkig, en startte ze samen met enkele andere smartphoneverslaafden de website The Mobile Revolution op. Ze was er 2,5 jaar lang hoofdredacteur.

Nu werkt Sigrid als freelance digital marketer voor bedrijven in allerlei sectoren.