Angry Birds rage

Ben jij ook verslaafd aan kwade vogeltjes gooien? Je hoeft je niet te schamen: miljoenen mensen hebben het spelletje op hun smartphone geïnstalleerd (en spelen fanatiek). Toen de ontwikkelaar een beta voor Android uitbracht, werd die op twee dagen tijd 2 miljoen keer gedownload. Het spel is ondertussen op verschillende mobiele platformen verkrijgbaar en is al een tijdje dé rage in de applicatiewinkels.

Maar de hype blijft niet beperkt tot onze smartphones. Vorige week trokken de vogeltjes ook de straten in de VS op. Verschillende fans staken behoorlijk wat tijd en moeite in hun Angry Birds Halloween kostuum dit jaar. Dat leverde mooie plaatjes op.

Fans die graag een kwade vogel mee in bed nemen, kunnen binnenkort een pluchen versie bestellen. Voor zo’n 15 dollar knuffel je binnenkort je favoriete vliegende vogeltje dankzij deze fabrikant. Zijn kostuums en pluchen beesten je ding niet? Misschien interesseren deze Angry Birds hoesjes voor de iPhone je dan wel.

Nog geen Angry Birds op je toestel? Zoek naar de applicatie in de App Store op je iPhone of iPad, Market op Android-toestellen of andere applicatiewinkel op jouw toestel.

2 Comments

  1. Kodel november 7, 2010
  2. Tim Verbist november 10, 2010

Leave a Reply